joi, 11 octombrie 2007

Pizza ( cu de toate)

PIZZA (cu de toate)
SmileyCentral.comINGREDIENTE BLAT

1 pahar lapte, 400 gr faina, 1 cubulet drojdie(50 gr), 1 lgt. zahar si apa calduta( cat cuprinde pt a putea fi framantat usor)

RESTUL DE INGREDIENTE

150 gr salam de sunca, 150 gr. Bacon, 200 gr cascaval(eu am pus un fel de branza vegetala, dar nu mi-a placut pt ca nu s-a topit asa cum trebuia), 1 cutie ciuperci, 1 cutie mica porumb, masline, rosii, gogosari murati, sos pt pizza sau ketchup.


MOD DE PREPARARE

Se amesteca laptele(caldut) cu drojdia, faina , zaharul si putina de sare si se framanta bine, incorporandu-se treptat si putina apa calda,pana se obtien un aluat care se desprinde de pe maini.

Se intinde aluatul intr-o tava (de aragaz pt ca e mai mare) unsa cu margarina. Se lasa 15 min la crescut.



Se unge aluatul cu sos pt pizza sau ketchup,



Se aseaza salamul si baconul
Apoi ciupercile


Porumbul



Rosiile si maslinele

Iar la final cascavalul ras

Se coace 35-40 de minute la foc moderat.

Aici dupa ce s-a copt




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Unitati de masura



Produse

Grame

Grame

Grame

Grame


1 Cup

1 Ounce(oz)

1 Lingurita

1 Lingura








Praf de copt



4.6 grame

13.8 grame


Bicarbonat de sodiu



4.6 grame

13.8 grame


Unt

227


4.7 grame

14.2 grame


Lapte batut(iaurt moale)

245

30.6 grame per fl oz




Faina alba

125





Faina integrala

120

15 grame per oz

2.5 grame

7.5 grame


Gelatina alba

227

28.38 grame

4.7 grame

14.1 grame


Ulei de masline

216


4.5 grame

13.5 grame


Ulei vegetal (lichid)

218


4.6 grame

14 grame


Unt de alune

258





Orez alb cu bob lung

185





Sare fina de masa

292





Grasime vegetala

205


4.2 grame

12.8 grame


Zahar brun

220


4.6 grame

13.8 grame


Zahar tos

200


4.2 grame

12.6 grame


Zahar pudra

120


2.5 grame

8 grame


Esenta de vanilie

208


4.2 grame

13 grame


Apa

237

29.57 grame




Drojdie uscata

224

28.00 grame