marți, 19 februarie 2008

Magdalene(din blat de chec Dr. Oetker)

Magdalene din blat de chec Dr Oetker.
La aceste magdalene am folosit praf de chec -Dr Oetker, pe care il folosesc ori de cate ori vreau sa fac un desert rapid. Am urmat instructiunile de pe cutie, adica pe langa praful din plic am adaugat 2 oua, 100 ml lapte si 100 ml ulei si am mixat 5 minute.
Am turnat aluatul in hartii de briose- au rezultat 26 buc. (nu am reusit sa le coc toate odata, am copt de 2 ori) .Le-am copt aprox 30 min. la 180 gr C.

Le-am glazurat cu 100 gr ciocolata topita si amestecata cu 50 ml lapte.Am ornat cu floricele din pasta de zahar.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Unitati de masura



Produse

Grame

Grame

Grame

Grame


1 Cup

1 Ounce(oz)

1 Lingurita

1 Lingura








Praf de copt



4.6 grame

13.8 grame


Bicarbonat de sodiu



4.6 grame

13.8 grame


Unt

227


4.7 grame

14.2 grame


Lapte batut(iaurt moale)

245

30.6 grame per fl oz




Faina alba

125





Faina integrala

120

15 grame per oz

2.5 grame

7.5 grame


Gelatina alba

227

28.38 grame

4.7 grame

14.1 grame


Ulei de masline

216


4.5 grame

13.5 grame


Ulei vegetal (lichid)

218


4.6 grame

14 grame


Unt de alune

258





Orez alb cu bob lung

185





Sare fina de masa

292





Grasime vegetala

205


4.2 grame

12.8 grame


Zahar brun

220


4.6 grame

13.8 grame


Zahar tos

200


4.2 grame

12.6 grame


Zahar pudra

120


2.5 grame

8 grame


Esenta de vanilie

208


4.2 grame

13 grame


Apa

237

29.57 grame




Drojdie uscata

224

28.00 grame