luni, 18 februarie 2008

Rulada Ana (cu crema de biscuiti)


Blatul de rulada se prepara dupa indicatiile pe care le gasiti aici



Crema:

  • 200 gr biscuiti macinati fin
  • 200 gr zahar
  • 100 ml lapte
  • 150 gr unt sau margarina
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom.
Laptele si zaharulse fierb pana se formeaza un sirop gros. Se adauga biscuitii si se mai firbe 1-2 min., amestecand mereu. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga untul sau margarina frecate spuma ,cacaoa si esenta de rom. Cu aceasta crema se umple blatul de rulada. Se glazureaza cu ciocolata topita(sau orice alta glazura de ciocolata )



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Unitati de masura



Produse

Grame

Grame

Grame

Grame


1 Cup

1 Ounce(oz)

1 Lingurita

1 Lingura








Praf de copt



4.6 grame

13.8 grame


Bicarbonat de sodiu



4.6 grame

13.8 grame


Unt

227


4.7 grame

14.2 grame


Lapte batut(iaurt moale)

245

30.6 grame per fl oz




Faina alba

125





Faina integrala

120

15 grame per oz

2.5 grame

7.5 grame


Gelatina alba

227

28.38 grame

4.7 grame

14.1 grame


Ulei de masline

216


4.5 grame

13.5 grame


Ulei vegetal (lichid)

218


4.6 grame

14 grame


Unt de alune

258





Orez alb cu bob lung

185





Sare fina de masa

292





Grasime vegetala

205


4.2 grame

12.8 grame


Zahar brun

220


4.6 grame

13.8 grame


Zahar tos

200


4.2 grame

12.6 grame


Zahar pudra

120


2.5 grame

8 grame


Esenta de vanilie

208


4.2 grame

13 grame


Apa

237

29.57 grame




Drojdie uscata

224

28.00 grame