
6 oua, 300 gr zahar, 300 ml lapte, 2 linguri cu varf cacao, 800 ml frisca, 800 gr capsuni, esenta vanilie.
Ouale, zaharul, si laptele se mixeaza bine apoi se fierb la bain-marie pana se ingroasa.Se lasa sa se raceasca si se imparte in 3 cantitati egale.
Capsunile se paseaza bine cu blenderul de mana.(cel cu gat lung) Se bate frisca si se imparte in 3 cantitati egale.
Vom folosi trei vase pt a amesteca compozitiile.
In primul vas vom avea: compozitia de oua+ capsunile pasate+ frisca.
In al doilea vas : compozitia de oua+cacao+frisca
In al treilea vas : compozitia de oua+ frisca+esenta de vanilie.
Se amesteca cu grija si se pune la congelator 6 ore.
Se poate servi in cupe speciale, alaturi de frisca, ciocolata, fursecuri, fructe intregi sau pasate,etc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu