sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Champignons Kyoto


INGREDIENTE:
  • 300 gr ciuperci champignon intregi din conserva
  • 1 ceapa mica(eu am pus si putina ceapa verde)
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri smantana
  • 3-5 linguri sos Teriyaki
  • sare
  • piper asortat, proaspat rasnit
  • 50 gr cascaval ras
Sos Teriyaki (in cazul in care nu gasiti in hipermarket):
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri vin alb
  • 1 lingura sos de soia
Ciupercile se taie felii sau sferturi. Se tamponeaza usor cu un prosop. Se incinge cuptorul la 200 gr C. Intr-o tigaie se calesc ciupercile in uleiul incins.



Se adauga ceapa tocata si usturoiul pisat.Se calesc. Se adauga smantana si sos Teriyaki, sare si piper.


Compozitia de ciuperci se aseaza intr-o forma de sufleu unsa(eu am folosit un vas yena). Se presara cu cascaval ras si se coace la cuptor 10-15 min.

Se presara rondele de ceapa verde si se serveste fierbinte, eventual cu orez.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Unitati de masura



Produse

Grame

Grame

Grame

Grame


1 Cup

1 Ounce(oz)

1 Lingurita

1 Lingura








Praf de copt



4.6 grame

13.8 grame


Bicarbonat de sodiu



4.6 grame

13.8 grame


Unt

227


4.7 grame

14.2 grame


Lapte batut(iaurt moale)

245

30.6 grame per fl oz




Faina alba

125





Faina integrala

120

15 grame per oz

2.5 grame

7.5 grame


Gelatina alba

227

28.38 grame

4.7 grame

14.1 grame


Ulei de masline

216


4.5 grame

13.5 grame


Ulei vegetal (lichid)

218


4.6 grame

14 grame


Unt de alune

258





Orez alb cu bob lung

185





Sare fina de masa

292





Grasime vegetala

205


4.2 grame

12.8 grame


Zahar brun

220


4.6 grame

13.8 grame


Zahar tos

200


4.2 grame

12.6 grame


Zahar pudra

120


2.5 grame

8 grame


Esenta de vanilie

208


4.2 grame

13 grame


Apa

237

29.57 grame




Drojdie uscata

224

28.00 grame