sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Chifle umplute cu piept de pui si ciuperci


INGREDIENTE:
7 buc. chifle simple
1 buc. piept de  pui (300 gr)
1 borcan de ciuperci (170 gr)
100 gr cascaval
1 ardei rosu mic
150 gr pulpa de rosii din conserva
2 oua 
1 legatura de marar 
3 linguri de smantana
1 cutie crema de unt
condimente
+
1 ou (pt. uns chiflele)

Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge interiorul cu crema de unt.
Pieptul de pui se taie in bucati mici. La fel se procedeaza cu ciupercile ardeiul rosu si pulpa de rosii.
Intr-o tigaie antiaderenta se pun 2 linguri de ulei si se caleste pieptul de pui. Cand carnea este bine patrunsa se adauga: ciupercile, ardeiul , pulpa de rosii si condimentele. Se amesteca bine apoi se adauga smantana. Se mai lasa pe foc aprox. 5 minute. 
Se toarna apoi compozitia obtinuta intr-un vas si se adauga miezul chiflelor, mararul si cele 2 oua  batute bine. Se umplu chiflele cu aceasta compozitie.  Se ung capacele chiflelor cu ou batut si deasupra se razaleste cascaval. 

Se introduc la cuptor aprox. 30 min. 
Se servesc calde.

1 comentarii:

sandrina.sanda spunea...

Ce bine arata ! Dupa compozitie se pare ca este foarte gustoasa.

Trimiteți un comentariu

Unitati de masura



Produse

Grame

Grame

Grame

Grame


1 Cup

1 Ounce(oz)

1 Lingurita

1 Lingura








Praf de copt



4.6 grame

13.8 grame


Bicarbonat de sodiu



4.6 grame

13.8 grame


Unt

227


4.7 grame

14.2 grame


Lapte batut(iaurt moale)

245

30.6 grame per fl oz




Faina alba

125





Faina integrala

120

15 grame per oz

2.5 grame

7.5 grame


Gelatina alba

227

28.38 grame

4.7 grame

14.1 grame


Ulei de masline

216


4.5 grame

13.5 grame


Ulei vegetal (lichid)

218


4.6 grame

14 grame


Unt de alune

258





Orez alb cu bob lung

185





Sare fina de masa

292





Grasime vegetala

205


4.2 grame

12.8 grame


Zahar brun

220


4.6 grame

13.8 grame


Zahar tos

200


4.2 grame

12.6 grame


Zahar pudra

120


2.5 grame

8 grame


Esenta de vanilie

208


4.2 grame

13 grame


Apa

237

29.57 grame




Drojdie uscata

224

28.00 grame