sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Rulada din carne, oua si legume



Rulada din carne


Compozitie de chiftele:

Carne de porc macinata ,usturoi ,cartof fiert si razalit ,oua ,sare ,piper ,patrunjel.

Umplutura
Ardei gras(diferite nuante)branza fetta,oua razalite sau taiate cuburi, masline, ciuperci(dupa preferinte)

Se intinde compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si se face un dreptunghi,deasupra se pune gogosarii taiati bucatele mici,branza fetta taiata tot cubulete,ouale razalite si cu ajutorul foliei se ruleaza cu grija formand rulada de carne..
Se introduce la cuptor la 180 grade pentru aprox.1 ora, pana se rumeneste.

Se taie dupa ce s-a racit complet..



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Unitati de masura



Produse

Grame

Grame

Grame

Grame


1 Cup

1 Ounce(oz)

1 Lingurita

1 Lingura








Praf de copt



4.6 grame

13.8 grame


Bicarbonat de sodiu



4.6 grame

13.8 grame


Unt

227


4.7 grame

14.2 grame


Lapte batut(iaurt moale)

245

30.6 grame per fl oz




Faina alba

125





Faina integrala

120

15 grame per oz

2.5 grame

7.5 grame


Gelatina alba

227

28.38 grame

4.7 grame

14.1 grame


Ulei de masline

216


4.5 grame

13.5 grame


Ulei vegetal (lichid)

218


4.6 grame

14 grame


Unt de alune

258





Orez alb cu bob lung

185





Sare fina de masa

292





Grasime vegetala

205


4.2 grame

12.8 grame


Zahar brun

220


4.6 grame

13.8 grame


Zahar tos

200


4.2 grame

12.6 grame


Zahar pudra

120


2.5 grame

8 grame


Esenta de vanilie

208


4.2 grame

13 grame


Apa

237

29.57 grame




Drojdie uscata

224

28.00 grame