duminică, 6 februarie 2011

Pui cu stafide si caise


INGREDIENTE:
4 pulpe de pui
450 ml supa
2 liniguri stafide 
3  linguri caise deshidratate
zeama de la o portocala
1 ceapa
2 linguri de amidon
ulei, sare, piper

Ceapa se toaca marunt si se inabusa in ulei si putina apa. Caisele se taie cubulete si se adauga in cratita impreuna cu stafidele. Se adauga pulpele. Se intorc pe ambele parti, apoi se sting  cu 250 ml supa. Se inabusa pulpele sub capac, pana scade sosul. Cand carnea s-a inmuiat, se toarna zeama de portocala si restul de supa in care s-a dizolvat amidonul. Se sareaza si se  condimenteaza, apoi se introduce la cuptor, la foc mediu, pentru aprox.15 minute.
Carnea se serveste impreuna cu fructele si cu garnitura de orez.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Unitati de masura



Produse

Grame

Grame

Grame

Grame


1 Cup

1 Ounce(oz)

1 Lingurita

1 Lingura








Praf de copt



4.6 grame

13.8 grame


Bicarbonat de sodiu



4.6 grame

13.8 grame


Unt

227


4.7 grame

14.2 grame


Lapte batut(iaurt moale)

245

30.6 grame per fl oz




Faina alba

125





Faina integrala

120

15 grame per oz

2.5 grame

7.5 grame


Gelatina alba

227

28.38 grame

4.7 grame

14.1 grame


Ulei de masline

216


4.5 grame

13.5 grame


Ulei vegetal (lichid)

218


4.6 grame

14 grame


Unt de alune

258





Orez alb cu bob lung

185





Sare fina de masa

292





Grasime vegetala

205


4.2 grame

12.8 grame


Zahar brun

220


4.6 grame

13.8 grame


Zahar tos

200


4.2 grame

12.6 grame


Zahar pudra

120


2.5 grame

8 grame


Esenta de vanilie

208


4.2 grame

13 grame


Apa

237

29.57 grame




Drojdie uscata

224

28.00 grame